News:

Help keep this project going by donating or buying adseller pro

Main Menu
Coinbase

Turkish

Started by jerm, November 09, 2006, 04:39:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jerm

Turkish translation.

bigguy

Wow there is really getting to be alot of translations, cool.

zandar

i think it s not working. if i install it in to my turkish board. there snt any link "ad management" under the configuration head.

can u help me

thx..

alperuzi

zandar, it is there, it's supposed to say "Reklamlar" just under "Temalar ve Görünüm"

however, theres an encoding problem I'm looking into, I'll post or send a new file soon.

alperuzi

I have removed the remove message as well.

This is due to people with no clue, not reading the directions on the Turkish boards and coming in here. Seeing only one link and then complaining that it was removed. :)
I do hope this message is complicated enough to not look suspicious like the previous :D

Oh and if an admin ever sees this, you may add it to the first message, it is telling users to register to be able to see the file:

Türkçe Dil Dosyasını görüp indirebilmek için lütfen bu siteye üye olun! Dosya bu konunun ilk mesajına eklenmiştir, ancak sadece üyeler indirebilmektedirler. Teşekkürler.

dosyayı şu şekilde kaydedin:
QuoteThemes/default/languages/Ads.turkish.php
Reklamları görmesini istediğiniz üye gruplarını izinlerden ayarlayabilirsiniz.

jerm

I updated the first post.

yurekdolu

skindiver

albertpreason

could be highly aprreciated if the installation of the ads.turkish.php also explained were... it's not explained at SMF site, neither here...

oh yeah! we turks born with the manual in our minds... sorry  ;D

isimci

delidoluforum

cyber-islam

bhbhbh

thnx...
alperuzi :) sana işim düştü bu mod php explorer ile açılıyor :) kodları nereye yapıştıracağız?

Deja Vous

saol koçlarrım //  tanks  :D
:-\

gaffurnet

thank you.

noelin kutlu olsun. bizimde kurban bayramımız.

surikata

Quote from: bhbhbh on December 26, 2006, 03:03:45 AM
thnx...
alperuzi :) sana işim düştü bu mod php explorer ile açılıyor :) kodları nereye yapıştıracağız?

evet nereye yükleyeceğiz acıklama yapsanıza

cakal93

bnde bekliorum

thanks man ;)

Dejin

Seems nice but there is no explanation where to upload what to do!
Can somebody do that please?
It is like here you have and good bye! No info!

Thanks in advance!

05_mustafa

thank you jery baba kendine iyi bak

grafiker

nerede bunun dilber uyumlusu  >:(

J@soN^BourNe

jerm kardeş. bugünki güncellemen dil dosyasınada yansıdımı

jerm

I only understand english.

J@soN^BourNe

Quote from: jerm on January 12, 2007, 02:28:56 PM
I only understand english.
madem türkçe cevap veremiyorsun. ne diye türkçe dil dosyasını burada yayınlıyorsun biladerim. Turkish SMF Support bölümü duruken.

noob_saibot

why this modification is here?  >:(

why this document is not in smf turkish? why do you making harder our job!?

THİS İS NOT PROFESSİONAL! >:(
I'm WOAD_RAİDER

I'm s_e_r_h_a_t_t

I'm WADJET

jerm

I worked on this mod for free. I am offering this support site here for free. I place a number of translated files here for free. Only one person has ever donated any money to this project.

I am rather offended by your post. I have never asked for anything in return. I can not speak 20 different languages.

bigguy

If you want it in Turkish you will have to translate it yourself. Nobody here speaks Turkish.

buce

arkadaşlar Bu dosya yanlış galiba Bu dosya .php değil uzantısı ? Nasıl Olcak "

Friends , I think This file is Wrong. BUt I don't know.. How Can I do?

fortis

hi

i set up for my forum (smf 1.1.12) but i cant see ads after first post.i use this mod before but now i dont understand

and this.. i create one ad but i see 2 timessss

liberte

Very nice thank you for the translation.

www.hamlet2002.org

thanks .. :)

all members website add url www.hamlet2002.org

i am english perfect dalga gecmiyin pls :D

esrarengiz

tesekkurler...thanks

Sourcer0X

Türkçe: Arkadaşlar UTF8 Yüklediyseniz lütfen ads.turkish.php dosyasını ads.turkish-utf8.php olarak değiştirin. Eğer karakter sorunu yaşıyorsanız ads.english.php dosyasını kopyalayın.

English: If you are using UTF8 then rename ads.turkish.php to ads.turkish-utf8.php if you are having problems with some characters use ads.english.php file as a new copy ...

tekniker

Arkadaşlar reklam modunu yönetim panelinden kurduktan sonra,bu forumdan indirdiğiniz dil dosyasının adını Ads.turkish.php şeklinde düzenleyip default temanın dil dosyalarının olduğu kalsörün içine atın.. Ben default temada denedim oldu.. Çalışıyor..

st!nger

Thanks,so ur this work ..

a.k

I wont forget to donate you if i will be rich (seriously). Now I can only thank you...

Thanks

Yaseen123

its working in default theme but with other themes i couldnt able to work it. have an advice for me?

bigguy

If you are using a custom theme you will have to edit the template files manually.

nacidilsiz

thanks.bu modun yapımı ve geliştilmesini sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
bu arada 1.1.2 kullanan arkadaşlar türkçe dil dosyasının adını direkt olarak ads.turkish-utf8.php olarak atmayın önce herhangibi metin editöründe dil kodlamasını utf8 e çevirin ftp den attığınızda dosyanızın ismini kontrol etmeyi unutmayın uzantısı .txt ise .php olarak değiştirin saatlerce kurup sildim ve bu küçük hatamı farkettim uzantıyı değiştirince çatır çatır çalışmaya başladı.
arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür ederim.başarılar.

pparker

Quotearkadaşlar merhaba;
şimdi ben sölenenleri harfiyyen yaptım.ancak dil türkçe iken forum configuration altında reklamların butonu çıkmıyor.forum dilini english yapınca admanagement olarak çıkıyor.Ads.turkish.php dosyasını default/language/Ads.turkish.php olarak upload ettim.sorunu nasıl çözebilirim?
ilginçtir ama sorun çözüldü :-\ tekrar türkçe yapınca sorun kalamadı.

collapse

eklediğimiz reklamları geri silme diye birşey varmı ?? çünkü ben öyle biryer göremedim reklam yönetimi panelinde

ayrıca aşağıdaki yerler gözükmüyor..ben ilk mesajdan sonra reklam eklemek istiyorum bunun için hangisi işaretleyeecğim..

http://img151.imageshack.us/img151/1935/ads305zgg0.jpg

realgamer

üye olmanıza gerek yok alın link.. boşuna heriflere üye sayısını kazandırmayın....

link : http://www.smfads.com/forums/index.php?action=dlattach;topic=297.0;attach=207

crazyim

Quote from: nacidilsiz on May 12, 2007, 11:26:42 AM
thanks.bu modun yapımı ve geliştilmesini sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
bu arada 1.1.2 kullanan arkadaşlar türkçe dil dosyasının adını direkt olarak ads.turkish-utf8.php olarak atmayın önce herhangibi metin editöründe dil kodlamasını utf8 e çevirin ftp den attığınızda dosyanızın ismini kontrol etmeyi unutmayın uzantısı .txt ise .php olarak değiştirin saatlerce kurup sildim ve bu küçük hatamı farkettim uzantıyı değiştirince çatır çatır çalışmaya başladı.
arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür ederim.başarılar.

Merhabalar;

Öncelikle bu mod için emeği geçen herkese teşekkür ederim..1.1.2 versiyon kullanmaktayım ve kullandığım tema Clasic YaBB isimli tema..Bu tema için bu modu nasıl çalışır hale getirebilirm..Yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler..

WHooBAY

if we are using notoriginal theme, whichs files i should edit? and which codes i should add???? coz i cant see ads when i choose edited themes.

PeRSeuS

Thank you ! Teşekkürler  8)

ZEUS__

eferim lem.tankss youu :-*

Mr.CoWbOy

Thank you for a nice mod..

i got a problem..

i saw :

ad_mod_1-0-10_v1-0-2d.zip (4KB)
ad_mod_1-1-x_v2-3.zip (17KB)

i downloaded second one and added all codes manual.. i got an error..

Table 'srotrco_euhahdhsh.smf_ads' doesn't exist
File: /home/srotrco/public_html/Sources/LoadAds.php
Line: 33

how can i fix it? i uploaded loadads.php to sources but still saying doesn't exist..

SmF 1.1.3

t y for reply..

cakal93

Quote from: realgamer on June 22, 2007, 03:10:05 PM
üye olmanıza gerek yok alın link.. boşuna heriflere üye sayısını kazandırmayın....

link : http://www.smfads.com/forums/index.php?action=dlattach;topic=297.0;attach=207
İndirebilmek için üye olunmalı!!

jaws

MotoTurkey.Org

Teşekkürler alperuzi,
thank St!nger

o2gr

ulan sizin gibi öküzleri gördükçe Türk olmaktan utanıyorum, aslında Türk olmaktan değil de sizin Türk olmanızdan utanıyorum..
adam beleşe bişey yapmış, sen adamın beleşe yaptığı şeyden para kazanıyosun, sora da burda öküz vari, piç piç konuşuyosun beni de konuşturuyosun..

daha bitane bir şey üretebilememiş kalaslar klavye başında web piri oluyor, bi konuşmalar bi ağızlar..
bi siktirin gidin..
bunun dışında..

thanks for all everything Jerm!
i would want to donate you, but i'm only 17 year old and i've no credit card or something to donate online..
thanks with all my heart and please dont mind some stupids here..
regards,

mustklc

i have a problem. the file's extension is php so , my browser is dowloading it as HTML file.so i can't use it.  can you convert this zip file and upload again?

sergenn

teşekkürler dostum...thank you

lordlogar

murdocklawless

thanks a lot for this mod.  :)

FRozeN

Ad Management Mod 2.3 and Turkish Language
SMF Vers. 1.1.3-1.1.4

Türkçe Dil Dosyası içindedir. Güle Güle Kullanın.
İndirmek için :Buraya ad_mod_1-1-x_v2-3.zip tıklayınız.
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendime Bir Rabbim Şahit, Sor Ne Zaman Vurdun Kendini En Son Katilim Oldum Her Gece Nedense.
Cep Telefonunuz İçin Herşeyi Bulabilirsiniz .Sitemizi Ziyaret Ediniz.

rammstein984

quadraxas

Sağol dostum ;)

Thanks man.

cosef

Teşekkürler

Herkesin bayramı mübarek olsun

NumberQne

thanks for everything.but i been login hard to this forum

www.murathost.com
www.hostpazarim.com

anafarta5

hey jerm
thanks a lot for this nice work :)

Turk Navy

Selamlar,
Buradaki çeviri, modun sadece 2. sürümüyle uyumlu olduğundan; indirip sürüm 2.3'e göre düzenledim, eksik kısımları çevirdim. Çevirinin, sürüm 2.3'e göre düzenlenmiş halini iletime ekliyorum.

İndir: Rapidshare veya Divshare*

*Divshare'a .php uzantılı dosya yüklenemediği için Winrar ile sıkıştırılmış halini yükledim. Sunucuya atmadan dosyayı rar arşivden çıkartın.

Hi,
I edited the translation file for version 2.3 of Ad mod.

Download: Rapidshare or Divshare

servetese

utf8 diline uygun elinde olan var mı arkadaşlar bende türkçe karakterlerde sorun yasıyorum

velikz

sağolun babacanlarTürkiyeden gocaman gocaman öptüm

levokar

arkadaşlar, reklamlar sadece üyelere gösteriliyor... ben ziyaretçilerinde görmesini istiyorum. Lütfen yardım edin... nasıl yapacaz?

Turk Navy

Quote from: levokar on February 27, 2008, 01:23:25 PM
arkadaşlar, reklamlar sadece üyelere gösteriliyor... ben ziyaretçilerinde görmesini istiyorum. Lütfen yardım edin... nasıl yapacaz?

Yönetim > Üye İzinleri > Ziyaretçiler grubunu düzenleyerek görmesini sağlayabilirsin.

MeyT

barki

erginbakla

thanks for all!
first of all i feel dump.everybody do this except me.
when i see it. oh my god i do this too
thanx thanx thanx...

xbuketx

gokturk

valla modu kurdum
utf 8 şeklinde dosyanın karekterlerinide düzelttim
çölateşiv3 kullanıyorum
admin panelde dahil olmak üzere sorunsuz kontrol edebiliyorum

heryerde göster dememe rağmen
ama gel gelelim eklediğim test mesajı hiçbiyerde çıkmadı

bide şu işaretlediğim yerlerde sorun var yazılar çıkmadı
bide Yardim Bu reklam hangi bolumlerde gorunsun
Reklamlari mesajlarda goster
karşılarına ne yazacağız çıkması için.

yol

Quote from: gokturk on April 03, 2008, 12:29:33 PM
valla modu kurdum
utf 8 şeklinde dosyanın karekterlerinide düzelttim
çölateşiv3 kullanıyorum
admin panelde dahil olmak üzere sorunsuz kontrol edebiliyorum

heryerde göster dememe rağmen
ama gel gelelim eklediğim test mesajı hiçbiyerde çıkmadı

bide şu işaretlediğim yerlerde sorun var yazılar çıkmadı
bide Yardim Bu reklam hangi bolumlerde gorunsun
Reklamlari mesajlarda goster
karşılarına ne yazacağız çıkması için.

Arkadaş sağolsun çevirip yayınlamış işte, onu indirip varolan dil dosyasıyla değiştirirsen boş görünen tüm yazılar okunacaktır...

http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=297.msg6161#msg6161

HiddenGold

bertuu

i love that thank u very very much :)

programador

izmir_LEE

Thanks all. This translation well.

mehmet

teşekkürler

thanks//

mum54

Thank you but I cant use it can you tell it

grafitus

Thank you.I love TURKEY in EURO 2008 :D

esruc

Firestone

botzor

modül süper çalışıyor... fakat bu modülü diğer temalara da nasıl uygularız azizim... şimdiden teşekkürler...

necdet

Cydonian

DilberMC theme ve SMF 1.1.5 kullanıyorum (1.1.4'ten update etmiştim) ve
Forumun admin paneli-> Paketler -> "Paket yükle" şeklinde giderek Ad Management Mod v2.3 kurdum fakat çalışmadı.
Türkçe dil dosyasını da atmama rağmen ve template'i default SMF core yapmama rağmen kontrol panelinde hiçbir ayarı çıkmadı.

Neyse sonra paketi aynen kaldırdım gene admin panelinden. Bir de manuel kurulumu deneyeceğim bakalım çalışacak mı göreceğiz...
Buraya yazarım eğer başarılı olursam.

Cyberless

gardaşım ne derdin varda bir php dosyası için bizi uğraştırıyorsun vallahi bağış yapasım zaten yoktu şimdi hiç ama hiç yok.

trton

thnaks teşekkürler maciklat  :) ;) ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :-[ :P :-X :-\ :-* :'( :D :angel: :laugh: :police: :D :angel: :laugh: :police: :elf: :king: :swoon: :paladin: :idiot: :angel: :'( 8) :angel: :police: :laugh:

zemzem70

bu nereyi türkçeleştiriyoki

imedi

thank you  ;)

arkadaşım bu yönetim panelinde reklam yönetimini türkçeleştirir  :police:

cyazar

Teknobeta

thank you jerm
utf 8 Turkish translation
utf 8 çeviri arkadaşlar buyrun
http://rapidshare.com/files/191499476/Ads.turkish-utf8.php.html

Sixfeetunder

CeeMoo_145

smldmr

Quote from: Teknobeta on January 30, 2009, 04:30:58 AM
thank you jerm
utf 8 Turkish translation
utf 8 çeviri arkadaşlar buyrun
http://rapidshare.com/files/191499476/Ads.turkish-utf8.php.html

acaba dosyayi baska bir yere yükleyebilirmisiniz? Rapidshare dosyanin 10 defadan fazla indirilmesine izin vermiyor. Ya da dosyayi collectors hesabiyla yükleyin.

Simdiden tesekkür ederim

orcunakyol

hatavarya dıl dosyasında eksık

06dejavu

8069  adet üyeniz olmuş ama bence bir daha girmiyorlardır sizler insanları mecburi tutuyorsunuz biey yapıyorsunuz onun extrasını vermek için üye olunacak diyosunuz evet bende bunun için üye oldum işime yarayacak bir modun türkçesi için ama benim işime yarayacak bir site değilki bir daha geliyim görüyorum sadece 6 kişi var ziyaretçi olarak onlarda böcektir umarım kolay gelsin

zemzem70

Evet dil dosyasında hata var galiba. Gerçi bende daha önce bu sorun yoktu ama localde herşeyi sıfırdan kurunca bu moduda sıfırdan kurmak zorunda kaldım. "index.php?action=admod;sa=settings" e girince resimdeki gibi ayarlar kısmı boş gözüküyor.

demir4735

thank you koçum.

lazanya

Ads.turkish-utf8.php  dosyasını yükleseniz iyi olurdu. link ölmüş.

Sarayalti

Modun son sürümü. İçinde hataları giderilmiş Ads.turkish.php ve Ads.turkish-utf8.php dosyaları da bulunmaktadır. Çalışma garantisi yoktur tabi ki.
http://rapidshare.com/files/261038280/ad_mod_v2-3-1_SMF_v1-1-x.zip

asdasd

teşekkürler arkadaşım ellerin dert görmesin .

memurnet

sağolun arkdaşlar ama sanırım sounlu nasıl ekleneceğini yapamadım bir türllü abuk subuk yerlerde çıkmaya başladı  :o

www.memurnet.net

yeni memur alımları başladı,kpp tüm soru ve cevapları. e-book

www.memurnet.net

miki_fiki_86

Quote from: tekniker on April 10, 2007, 06:34:47 AM
Arkadaşlar reklam modunu yönetim panelinden kurduktan sonra,bu forumdan indirdiğiniz dil dosyasının adını Ads.turkish.php şeklinde düzenleyip default temanın dil dosyalarının olduğu kalsörün içine atın.. Ben default temada denedim oldu.. Çalışıyor..

allah razı olsun kardeş senden bende yaptım çalışıor...

kaansef

ilimdunyasi.com

dear brother jerm...

Thank you very much for ad management modification.

I'd like to share with the members site name, please understand me wrong

Thank you very much for everything jerm...

lazanya

bu dosyalar daha güzel sınıflandırılıp başlıklandırılsa güzel olurdu.ad_mod_v2-3-6-1_SMF_v2-0RC2 bunun utf8.turkish ini nereden bulacağız şimdi.

kamanlilar.net

Quote from: Sarayalti on July 28, 2009, 11:02:03 AM
Modun son sürümü. İçinde hataları giderilmiş Ads.turkish.php ve Ads.turkish-utf8.php dosyaları da bulunmaktadır. Çalışma garantisi yoktur tabi ki.
http://rapidshare.com/files/261038280/ad_mod_v2-3-1_SMF_v1-1-x.zip

eline sağlık süper olmuş

kaansef

velikz

KraL11

Teşekkürler...

Thanks..

realgamer

qarizmasrcn

Enterpriser