Coinbase

Author Topic: Not working  (Read 2710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tellmemore

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Not working
« on: May 18, 2007, 02:40:32 am »
The ad mod is not working on mine
www.around45.com

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Not working
« Reply #1 on: May 22, 2007, 03:48:09 pm »
This is in the wrong board. I will move it. Also, a bit more info would be great.

Offline tellmemore

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Re: Not working
« Reply #2 on: May 23, 2007, 08:06:28 am »
The ad mod now works on my site. I had to reinstall and upgrade. The problem now is that ads only appear on SMF Default theme and does not appear on either the Classic YaBB SE Theme or Babylon Theme. How can I make it show on the other themes and also will that be the case for other themes I might down load to use?

How can I make the ads show?

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Not working
« Reply #3 on: May 25, 2007, 01:19:40 pm »
Try here for the files for that theme and upload them and overwrite the old. These files only have the ad mod in them so if you have other mods installed, uninstall all but the ad mod then upload the files and overwrite.

Alternatively you can do the edits manually by visiting the Theme Support board and taking a look at the stickies, which have all the edits that need to be done. If you have the ad mod installed all you need to do is edit the template files manually, there should be 4.

SMF Ads Support Forum

Re: Not working
« Reply #3 on: May 25, 2007, 01:19:40 pm »
.

 

.