Coinbase

Author Topic: Is this possible?  (Read 2393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BurnJam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Is this possible?
« on: May 16, 2007, 11:39:03 am »
In our forum:  http://www.burnjam.com


We want to run a 468x60 banner ad for a drum company, but only in the "Drum" Boards and topics

How is this done please?

Thanks a ton in advance!

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: Is this possible?
« Reply #1 on: May 17, 2007, 11:55:19 am »
You make the ad board specific. If you hover over the links to those boards, you will get an ID. Then stick that number in the board input box for the ads.

Make sure you are running the most recent version of the mod.

Offline BurnJam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Is this possible?
« Reply #2 on: May 17, 2007, 12:44:27 pm »
Thanks Jerm,

I did this and nothing is showing up? I also checked to be sure that i was running the latest version. Some of the ad positions are ok, but most do nothing?

Any ideas?

Thanks again.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Is this possible?
« Reply #3 on: May 22, 2007, 03:30:46 pm »
What theme are you using and have you checked permissions for all users.

SMF Ads Support Forum

Re: Is this possible?
« Reply #3 on: May 22, 2007, 03:30:46 pm »
.