Coinbase

Author Topic: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..  (Read 3996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alvinluo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« on: April 07, 2007, 09:52:42 pm »
Hey there !

here is my website: http://www.masocbham.co.uk/forum/139.html?Itemid,99999999

As you can see, there are errors on the tables.

Here's my code in Display.template
Quote
      // Show the member's signature?
      if (!empty($message['member']['signature']) && empty($options['show_no_signatures']))
         echo '
                     <hr width="100%" size="1" class="hrcolor" />
                     <div style="overflow: auto; width: 100%; padding-bottom: 3px;" class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

      echo '
               </td>
               </tr>
            </table>
         </td></tr>
      </table>
   </td></tr>';
if (function_exists("show_posts"))
{
   if ($adpost = show_posts($adcounter))
   {
      if($modSettings['ads_lookLikePosts'])
      {
         echo '

   <tr><td style="padding: 1px 1px 0 1px;">
      <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">
         <tr><td class="windowbg3">
            <table width="100%" cellpadding="5" cellspacing="0" style="table-layout: fixed;">
               <tr>
                  <td valign="top" width="16%" rowspan="2" style="overflow: hidden;">
                     <b>', $context['forum_name'], '</b>
                     <div class="smalltext">
                     </div>
                  </td>
                  <td valign="top" width="85%" height="100%">
                     <table width="100%" border="0"><tr>
                        <td valign="middle"><img src="', $message['icon_url'] . '" alt="" border="0" /></td>
                        <td valign="middle">
                           <div style="font-weight: bold;" id="subject_', $message['id'], '">
                              <a href="', $message['href'], '">', $message['subject'], '</a>
                           </div>
                           <div class="smalltext">&#171; <b>', !empty($message['counter']) ? $txt[146] . ' #' . $message['counter'] : '', ' ', $txt[30], ':</b> ', $message['time'], ' &#187;</div></td>
                        <td align="', !$context['right_to_left'] ? 'right' : 'left', '" valign="bottom" height="20" style="font-size: smaller;">';
      if ($context['can_reply'] && !empty($options['display_quick_reply']))
         echo '
               ', $reply_button, '';

      // So... quick reply is off, but they *can* reply?
      elseif ($context['can_reply'])
         echo '
               ', $reply_button, '';

      // Can the user modify the contents of this post?
      if ($message['can_modify'])
         echo '
               ', $modify_button, '';

      // How about... even... remove it entirely?!
      if ($message['can_remove'])
         echo '
               ', $remove_button, '';

      // What about splitting it off the rest of the topic?
      if ($context['can_split'])
         echo '
               ', $split_button, '';
echo '
                        </td>
                     </tr></table>
                     <hr width="100%" size="1" class="hrcolor" />
                     <div class="post">', $adpost['type'] == 0 ? $adpost['content'] : eval($adpost['content']) , '</div>
                  </td>
               </tr>
               <tr>
                  <td valign="bottom" class="smalltext" width="85%">
                     <table width="100%" border="0" style="table-layout: fixed;"><tr>
                        <td colspan="2" class="smalltext" width="100%">
                     </tr><tr>
                        <td valign="bottom" class="smalltext" id="modified_', $message['id'], '">
                        </td>
                        <td align="', !$context['right_to_left'] ? 'right' : 'left', '" valign="bottom" class="smalltext">
                           <img src="', $settings['images_url'], '/ip.gif" alt="" border="0" />&nbsp;', $txt[511], '
                        </td>
                     </tr></table>
               </tr>
            </table>
         </td></tr>
      </table>
   </td></tr>';
      }
      else
         echo '
            <tr><td style="padding: 1px 1px 0 1px;">
               <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">
                  <tr>
                     <td class="windowbg3">', $adpost['type'] == 0 ? $adpost['content'] : eval($adpost['content']) , '</td>
                  </tr>
               </table>
            </td></tr>';         
   }
   
}

   }
   
   if(function_exists("show_lastpostAds") && function_exists("show_posts"))
   {
      if(($ads = show_lastpostAds()) && !show_posts($adcounter))
      {
         if($modSettings['ads_lookLikePosts'])
         {
               echo '

   <tr><td style="padding: 1px 1px 0 1px;">
      <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">
         <tr><td class="windowbg3">
            <table width="100%" cellpadding="5" cellspacing="0" style="table-layout: fixed;">
               <tr>
                  <td valign="top" width="16%" rowspan="2" style="overflow: hidden;">
                     <b>', $context['forum_name'], '</b>
                     <div class="smalltext">
                     </div>
                  </td>
                  <td valign="top" width="85%" height="100%">
                     <table width="100%" border="0"><tr>
                        <td valign="middle">&nbsp;</td>
                        <td valign="middle">
                           &nbsp;</td>
                        <td align="', !$context['right_to_left'] ? 'right' : 'left', '" valign="bottom" height="20" style="font-size: smaller;">';
      if ($context['can_reply'] && !empty($options['display_quick_reply']))
         echo '
               ', $reply_button, '';

      // So... quick reply is off, but they *can* reply?
      elseif ($context['can_reply'])
         echo '
               ', $reply_button, '';


echo '
                        </td>
                     </tr></table>
                     <hr width="100%" size="1" class="hrcolor" />
                     <div class="post">', $ads['type'] == 0 ? $ads['content'] : eval($ads['content']) , '</div>
                  </td>
               </tr>
               <tr>
                  <td valign="bottom" class="smalltext" width="85%">
                     <table width="100%" border="0" style="table-layout: fixed;"><tr>
                        <td colspan="2" class="smalltext" width="100%">
                     </tr><tr>
                        <td valign="bottom" class="smalltext" id="modified_', $message['id'], '">
                        </td>
                        <td align="', !$context['right_to_left'] ? 'right' : 'left', '" valign="bottom" class="smalltext">
                           <img src="', $settings['images_url'], '/ip.gif" alt="" border="0" />&nbsp;', $txt[511], '
                        </td>
                     </tr></table>
               </tr>
            </table>
         </td></tr>
      </table>
   </td></tr>';
         }
         else
            echo '
               <tr><td style="padding: 1px 1px 0 1px;">
                  <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">
                     <tr>
                        <td class="windowbg3">', $ads['type'] == 0 ? $ads['content'] : eval($ads['content']) , '</td>
                     </tr>
                  </table>
               </td></tr>';            
         
      }
      
   }
echo '
   <tr><td style="padding: 0 0 1px 0;"></td></tr>
</table>
<a name="lastPost"></a>

<div class="tborder" style="margin-top: 4px;">
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor">
   <tr>
      <td align="left" class="catbg" width="100%" height="30">
         <table cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%">
            <tr>
               <td>
                  <a name="bot"></a><b>', $txt[139], ':</b> ', $context['page_index'], ($modSettings['topbottomEnable'] ? $context['menu_separator'] . '<a href="#top">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/go_up.gif" alt="' . $txt['topbottom4'] . '" border="0" align="top" />' : $txt['topbottom4']) . '</a>' : ''), '
               </td>
               <td align="right" style="font-size: smaller;">';

Thanks in advance for helping..

Kind Regards,
Alvin Luo

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #1 on: April 09, 2007, 09:34:53 pm »
I see no errors, has this been solved.

Offline alvinluo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #2 on: April 28, 2007, 03:29:14 pm »
sorry for the late reply.. well the table has no problems, but the first post is lost..

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #3 on: April 28, 2007, 08:05:14 pm »
The first post is gone but all the rest of the replies in a thread are still there. ??? I have heard of this before, somewhere. Have you searched on the forums at all. ???

Offline whatchamccallum

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #4 on: June 17, 2007, 09:14:46 pm »
That's funny I just saw you post and I'm editing my theme right now and noticed that I am having the same issue with my first post. If I find what it is in the code I'll let you know.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #5 on: June 20, 2007, 05:02:54 pm »
What errors are in the error log. ???

SMF Ads Support Forum

Re: SMFone Theme - Just slightly Error Coding..
« Reply #5 on: June 20, 2007, 05:02:54 pm »
.

 

.