Coinbase

Author Topic: Ads Partially Working/Totally Not Working in IE  (Read 1968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lotropolis.com

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Ads Partially Working/Totally Not Working in IE
« on: April 04, 2007, 01:35:35 pm »
Hey all, I have installed the SMF Ads into my forum:

http://www.lotropolis.com.

The only part of the Ad that works is in between posts, and at the top of the main index. All of the others don't work, and I know that this is because the theme I have isn't fully supported. Is there a new modified version of "Black Rain" the theme I use? Or can someone lead me to a direction of a guide that tells me how to manually edit the template so it works?

Also, the ads TOTALLY don't work in IE. Any ideas? Thanks for this great mod.

Edit. It seems that you have to be logged into the forum to view the ads. If you are logged out, they are disabled. Is there a way to make the ads so everyone sees them?
« Last Edit: April 04, 2007, 01:59:56 pm by lotropolis.com »

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Ads Partially Working/Totally Not Working in IE
« Reply #1 on: April 09, 2007, 08:56:44 pm »
All the edits for the ad mod are stickied to the top of the Theme Support board. Change you permissions for all usergroups so that they can see the ads.

SMF Ads Support Forum

Re: Ads Partially Working/Totally Not Working in IE
« Reply #1 on: April 09, 2007, 08:56:44 pm »
.

 

.