Support > Bugs

Unknown column 'CATEGORY' in 'field list'

<< < (2/3) > >>

bigguy:
The ads you place yourself and they should have nothing to do with the version of ad mod you are running.

jerm:
The table didn't get created properly. You can try uninstalling the mod and reinstalling it.

atech:
what table was not created properly.  the mod i downloaded did not create any tables ... help !!

bigguy:

--- Quote from: jerm on March 17, 2007, 11:16:12 pm --- You can try uninstalling the mod and reinstalling it.

--- End quote ---

che1974:
There is no Table 'CATEGORY' in the DB.


--- Code: ---if (!defined('SMF'))
die('Hacking attempt...');

function loadads()
{
global $db_prefix;
global $adverts;

$query = db_query("
SELECT *
FROM {$db_prefix}ads
order by ADS_ID", __FILE__, __LINE__);
while ($row = mysql_fetch_assoc($query))
{
$adverts[] = array(
'id' => $row['ADS_ID'],
'name' => $row['NAME'],
'content' => $row['CONTENT'],                 
'boards' => $row['BOARDS'],
'posts' => $row['POSTS'],                       
'category' => $row['CATEGORY'],             // <-- there is no table 'CATEGORY' in the DB
'hits' => $row['HITS'],

--- End code ---

Look into the install.php


--- Code: ---<?php

/*
Installing the ad mod for the first time
*/
db_query("
CREATE TABLE IF NOT EXISTS {$db_prefix}ads (
ADS_ID mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
NAME tinytext NOT NULL,
CONTENT text NOT NULL,
BOARDS tinytext,
POSTS tinytext,
HITS mediumint(8) NOT NULL default '0',
TYPE smallint(4) NOT NULL default '0',
show_index smallint(4) NOT NULL default '0',
show_board smallint(4) NOT NULL default '0',
show_threadindex smallint(4) NOT NULL default '0',
show_lastpost smallint(4) NOT NULL default '0',
show_thread smallint(4) NOT NULL default '0',
show_bottom smallint(4) NOT NULL default '0',
show_welcome smallint(4) NOT NULL default '0',
show_topofpage smallint(4) NOT NULL default '0',
show_towerright smallint(4) NOT NULL default '0',
show_towerleft smallint(4) NOT NULL default '0',
show_betweencategories smallint(4) NOT NULL default '0',
show_underchildren smallint(4) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (ADS_ID)
)", __FILE__, __LINE__);


--- End code ---
i start to build a new Table in the DB

--- Code: ---<?php

/*
Installing the ad mod for the first time
*/
db_query("
CREATE TABLE IF NOT EXISTS {$db_prefix}ads (
ADS_ID mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
NAME tinytext NOT NULL,
CONTENT text NOT NULL,
CATEGORY text,                                    //   <-- this will install the new table 
BOARDS tinytext,
POSTS tinytext,
HITS mediumint(8) NOT NULL default '0',
TYPE smallint(4) NOT NULL default '0',
show_index smallint(4) NOT NULL default '0',
show_board smallint(4) NOT NULL default '0',
show_threadindex smallint(4) NOT NULL default '0',
show_lastpost smallint(4) NOT NULL default '0',
show_thread smallint(4) NOT NULL default '0',
show_bottom smallint(4) NOT NULL default '0',
show_welcome smallint(4) NOT NULL default '0',
show_topofpage smallint(4) NOT NULL default '0',
show_towerright smallint(4) NOT NULL default '0',
show_towerleft smallint(4) NOT NULL default '0',
show_betweencategories smallint(4) NOT NULL default '0',
show_underchildren smallint(4) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (ADS_ID)
)", __FILE__, __LINE__);


--- End code ---
now it runs on pragmamx with smf 1.1.2

I will have one problem to.
After the install of this mod.

When i will go to the admin section of the forum, there is no link for administration in my adminprofile.
I tipp manually Forum&action=admin in the browser, then i will get the forum admin page.
Anyone a Idee where i can change this.

P.s. sorry for my english  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version