Coinbase

Author Topic: Problem with safmc  (Read 5881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tiberian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • Email
Problem with safmc
« on: February 19, 2007, 10:57:35 pm »
smf version: 1.1.2
theme: safmc (saf multicolor)

[img=http://img296.imageshack.us/img296/4487/problempy4.th.jpg]

Problem:
1. The topic subject in not showing up...
2. The spacing in the post is kinda weird (red box)

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Problem with safmc
« Reply #1 on: February 20, 2007, 08:42:23 am »
Did you do these edits or did I. ??? Looks like the "between posts" edits are not right.

Offline tiberian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • Email
Re: Problem with safmc
« Reply #2 on: February 20, 2007, 09:32:47 am »
What I did was that i replaced my files from your, from this topic:

http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=122.0

that you had upload for the ad mod safmc. But i think the problem is with the Index.Template.php cause some1 had the same problem with that and I don't know how to fix it. :S

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Problem with safmc
« Reply #3 on: February 20, 2007, 01:27:49 pm »
Rename the index.template.php file inthat theme to index.template1.php and see how it looks and works. If you rename it SMF will use the default template.

Offline tiberian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • Email
Re: Problem with safmc
« Reply #4 on: February 20, 2007, 03:29:57 pm »
ok i renamed the current modified index.template.php to index.template1.php and a blank (white) background appeared and the problem is still there....

[img=http://img374.imageshack.us/img374/5418/problem2xr0.th.jpg]

it seems that the index.template is not the problem? :S


Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Problem with safmc
« Reply #5 on: February 20, 2007, 04:12:31 pm »
Ok, re-rename the index.template.php file and rename the messageindex.template.php to messageindex.template1.php See what happens then.

Offline tiberian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • Email
Re: Problem with safmc
« Reply #6 on: February 20, 2007, 05:11:25 pm »
ok I renamed back index.template.php and renamed MessageIndex.template.php to MessageIndex.template1.php...problem still unsolve...:S

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Problem with safmc
« Reply #7 on: February 20, 2007, 05:26:52 pm »
Ok, I probably should have taken those files down and you probably should not have used them considering what that post is all about. I guess I have not got them to work on that theme yet. Maybe at this point in the game it might be better to ask the theme author to help place the code manually after installing the mod. (which you have done) I will try again with this file maybe tomorrow but the theme author should know exactly were all the code should go. Sorry for the delay and time wasted.

Offline tiberian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • Email
Re: Problem with safmc
« Reply #8 on: February 20, 2007, 06:03:35 pm »
don't say sorry, i should say thank you for your support :D...yea i should see if i can get the author of the theme see if he/she can help me with it. Anyhow just let me know if you got it working :D

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Problem with safmc
« Reply #9 on: February 21, 2007, 12:09:34 am »
If I figure out the problem I will post back. :)

Offline topnet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Re: Problem with safmc
« Reply #10 on: February 26, 2007, 05:23:57 am »
If I figure out the problem I will post back. :)
any news??

Offline cgroove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Problem with safmc
« Reply #11 on: February 28, 2007, 02:00:12 am »
Hey guys,

EDIT::

Nevermind I had the banner working but only for admin & at that some posts woud not show.
Thought I had it.. sorry guys...

« Last Edit: February 28, 2007, 02:03:00 am by cgroove »

SMF Ads Support Forum

Re: Problem with safmc
« Reply #11 on: February 28, 2007, 02:00:12 am »
.