Author Topic: Ads do not show up??? TH: orange-lt  (Read 12157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Ads do not show up??? TH: orange-lt
« on: January 29, 2007, 06:38:02 pm »
Hey,

I have scoured the help and I can't find anything about why my ads do not show up in this theme: 'orange-lt'. Can anyone help me?
Here is my site: http://forum.digimill.net

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #1 on: January 29, 2007, 07:32:22 pm »
I feel like such a noob. I found this: http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0
This might work if I was using a index.template.php that included half of what is suggests i fix....

Like: it says search for <body>'; and all I can find is <body id="page_bg"> is this the same thing?

HELP?

Isn't there just an update for this file that will make it work?

I have admod 2.3 installed, I just need to get this to work.

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #2 on: January 30, 2007, 09:41:22 am »
I REEEAAALLLY need some help with this, Anyone?

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #3 on: January 30, 2007, 11:18:44 am »
Yes <body id="page_bg"> is the same thing. Some of the code is changed in other themes. So you really have to do a bit of searching to find the places to put the ads.

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #4 on: January 30, 2007, 01:02:08 pm »
Thanks.

I know some of the themes have already been modified to show ads.
Do you know if anyone has done this for Orange?

I really want the fastest solution for a noob like me. I know if I have to I will trial and error the code to get it to work, but I don't want to reinvent the wheel.


Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #5 on: January 30, 2007, 05:00:30 pm »
Help BigGuy,

Allright so I tried manual edit of the four files out and I kept getting errors.
So here are my four files. Can anyone here help me?

SMF. 1.1.1.  and Orange_it 1.1 theme.

SG

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #6 on: January 31, 2007, 10:53:41 am »
Hello,

For now I am having to just insert the ads... but I would really love to use this tool you have created with my theme.
$$How much would somebody want to fix this?$$ I will pay money for the fix.

SG

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #7 on: February 01, 2007, 11:32:35 am »
Here are all but the index.template.php. Please backup before trying.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #8 on: February 01, 2007, 11:37:31 am »
Can you send me a clean copy of your index.template.php. (without the ad code in it)

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #9 on: February 02, 2007, 06:23:50 pm »
THANK YOU SO MUCH!!!

Here is the clean code.. I think..

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #10 on: February 02, 2007, 09:25:08 pm »
Hi,

I uploaded the files and is seems as if the first post in every topic has turned into an add at the top right?
Is this an easy fix? Will it be fixed with the edits you do in the index template?
I will try to attach a file for you to see what I mean

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #11 on: February 06, 2007, 06:47:36 pm »
Did that work or should I send you another one?

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #12 on: February 06, 2007, 11:12:16 pm »
Hmm, that is wierd I have never had that happen before, lol. well.. I am sort of stumped on that. Let me leave this for Jerm and see if he can figure it. I will notify him now.

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #13 on: February 07, 2007, 05:13:23 pm »
Well I really appreciate the attempt. Did you have any luck with the index?
I hate to be a burden but how soon can I expect to hear from Jerm?
I may just need to change templates...

ARRGH!
Do you recomend any that are cool and still work with the Ad Mod?

Cheers

SG

Offline soul.guardian

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #14 on: February 09, 2007, 08:32:43 pm »
I tried hard coding the an ad into the message.template.php and the script file wouldn't show up in the extra row I created in the table. If I put an image in there it works but the script won't. Is there something I need to know about inserting jscripts into php?


Thanks for your help in advance!

SMF Ads Support Forum

Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
« Reply #14 on: February 09, 2007, 08:32:43 pm »
.

 

.