Coinbase

Author Topic: -  (Read 12102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #15 on: February 02, 2010, 01:56:45 pm »
ouch
i ll give it a shot
thx

Offline motivaras_kamlesh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #16 on: February 08, 2010, 01:30:16 pm »
Hi,

I am using Blackrain version powered by 1.1, i had install ad mod but nothing is showing. I also set to English from Enlish-Uf8t,

Please help,



Offline prizma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #17 on: March 26, 2010, 02:40:38 pm »
Ok I am having an issue with this too, I can make a new topic if it is easier.  On my forum the ads will not show up if I am just a guest or logged in as a reg. Member.  The only time I see the ads is when i am logged on as an admin, which kinda defeats the purpose of having ads on my forum if I am the only one who sees them  ;D This is my site: http://wishfit.com/forums

I have the default theme and I do not have an ad blocker on that I can tell.  I am really not sure why my ads can only be seen when I am on an admin account and no other time. ( I did test being a guest and a my mother's account on 3 different computers.  No ads.  Sign in on my admin account and then I see ads...)

I would be super apperciative of any help!  Thank you so much!!

Offline prizma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #18 on: March 26, 2010, 02:44:09 pm »
Ok I am a newb.  Lol as soon as I posted I saw the sticky  :o ...SORRY!!!  Ok I think I am going to go make some coffee now and wake up a bit   :D

Offline thefrugalfind

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #19 on: May 20, 2010, 11:32:00 pm »
So I have installed the Ad Management mod, and created an Ad - it's setup to show after the last post, at the bottom, in the welcome area, and on all boards. But nothing shows up, anywhere, whether I am logged in as an admin or just a guest. forums are @ thefrugalfind.com/forums
I'm using the standard theme, so custom theme shouldn't be an issue.

HELLLP!!??!

Offline thefrugalfind

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #20 on: May 24, 2010, 11:11:13 am »
So I have installed the Ad Management mod, and created an Ad - it's setup to show after the last post, at the bottom, in the welcome area, and on all boards. But nothing shows up, anywhere, whether I am logged in as an admin or just a guest. forums are @ thefrugalfind.com/forums
I'm using the standard theme, so custom theme shouldn't be an issue.

HELLLP!!??!
^Anyone have any suggestions?

SMF Ads Support Forum

Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #20 on: May 24, 2010, 11:11:13 am »
.