Coinbase

Author Topic: -  (Read 12104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jerseyjoe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
-
« on: January 26, 2010, 01:42:28 pm »
-
« Last Edit: November 30, 2016, 02:00:17 am by jerseyjoe »

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #1 on: January 27, 2010, 06:54:21 pm »
I can see it on your forum. Make sure you don't have ad block blocking your site.

Offline jerseyjoe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
-
« Reply #2 on: January 27, 2010, 07:18:47 pm »
-
« Last Edit: November 30, 2016, 02:00:33 am by jerseyjoe »

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #3 on: January 27, 2010, 07:42:08 pm »
Glad that was it. I read someone's similar post and that gave me an idea of what the problem could be.

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #4 on: February 02, 2010, 11:12:14 am »
Hi
i am running in to thesame issues
everything installed but no go :/
http://forum.umlan.com

i dont think i have anything blocking ads.  If there a feature in simple machines that blocks ads?
Thanks in advance.

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #5 on: February 02, 2010, 11:13:22 am »
You are using a custom theme and the adcode needs to be added manually

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #6 on: February 02, 2010, 12:30:21 pm »
Thanks for a quick reply
any hints on where i can add the code? and what code?
thanks

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #7 on: February 02, 2010, 12:32:39 pm »
Check the modsite http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=255
And select your SMF version then apply the edits to your theme that affect the template files

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #8 on: February 02, 2010, 12:36:03 pm »
thanks very much
i ll touch back once these in place:)

You guys rock!

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #9 on: February 02, 2010, 12:37:44 pm »
Thanks for the support!

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #10 on: February 02, 2010, 01:22:19 pm »
Ok dumb question
when it says "./Themes/default/index.template.php"
does it mean the actual default theme or the theme i am using?

I have modified all the files according to (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=parse) but still nothing

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #11 on: February 02, 2010, 01:24:09 pm »
It means the theme you are using the package manager automatically does the default theme for you.

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #12 on: February 02, 2010, 01:26:03 pm »
all well no wonder no one of my shit displays
LOL
k going to remake all this
thx

« Last Edit: February 02, 2010, 01:48:57 pm by idiot »

Offline idiot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #13 on: February 02, 2010, 01:49:05 pm »
Ok
Trying to edit index.template.php in my theme
and the first line i need to edit "<div id="wrapper" style="width: ' . $settings['forum_width'] . '">' : '', '"
is not in my file.  what do i do? do i skip this and go to next?
thx

Offline vbgamer45

  • Owner
  • Full Member
  • *
  • Posts: 132
Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #14 on: February 02, 2010, 01:55:11 pm »
Find it in the original theme where it is location wise and try to find a similar spot in your custom theme.

This is the hardest part because most custom themes use different code.

SMF Ads Support Forum

Re: installed and configured Ad Management but nothing shows
« Reply #14 on: February 02, 2010, 01:55:11 pm »
.

 

.