Coinbase

Author Topic: I got Ads to work in TPblocks however....  (Read 5513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline darkorical

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Email
I got Ads to work in TPblocks however....
« on: April 15, 2007, 12:15:22 pm »
My wife is running SMF 1.1.2 + Tiny Portal + Dilbert MC + Ad mod. She never used the top of page ad location so I commented that display code out of her template and then added the code to a Tiny Portal block. Now she can add new adds, and just tell them to goto the top of page location and it will goto the TP block.

Well this morning I decided to try to add an actual location for tiny portal to the mod. I edited the ad files. and it works just fine HOWVEVER  now when I goto ad management I get

Quote
Issue with the Ad Mod
LoadAds.php is missing/corrupt from your sources directory. Please make sure that it uploaded properly. The Ad mod won't be able to function properly. If you are having issues, please visit www.smfads.com!

like I said tho it does work.

here is a fresh install package with my modifications included can someone tell me how to fix the "Issue with the Ad Mod"
« Last Edit: April 15, 2007, 01:14:00 pm by darkorical »

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #1 on: April 16, 2007, 07:46:02 pm »
Makes sure LoadAds.php is in the Sources directory if it's there upload a fresh copy and overwrite the old one.
« Last Edit: April 26, 2007, 07:20:14 am by bigguy »

Offline darkorical

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #2 on: April 20, 2007, 11:51:48 pm »
alright you said that you would take a look at this bigguy? any luck

Offline darkorical

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #3 on: April 25, 2007, 12:30:18 am »
dont mean to sound too impatient but Im still waiting for a little assistance over here

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #4 on: April 26, 2007, 07:20:50 am »
Did you do this. ??? I will leave a link for Jerm to check this out.

Makes sure LoadAds.php is in the Sources directory if it's there upload a fresh copy and overwrite the old one.

Offline darkorical

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #5 on: April 27, 2007, 12:55:43 am »
yes I did it is there but no I don't want to upload a fresh one I made changes to add the other two ad spots for my forum the ad spots work perfectly display and record stats just like they are supposed to but the management gives the warning. Im trying to get rid of the warning but keep my changes. 

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #6 on: April 27, 2007, 06:20:47 am »
i have left a link for Jerm to check it out but he will be gone til at least tomorrow.

Offline darkorical

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #7 on: May 09, 2007, 07:01:32 pm »
alright I went back to working on this and I am still coming up empty handed with solving this. and I have tested and retested it and as near as I can tell it still works perfectly and the extra slots function just as they are supposed to ... but I cant get it to stop the error normally since it works I wouldnt worry about it but its kinda like the check engine light in a car if its always on whow will I know if something really does go wrong.

Offline MUSTAFAINE

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #8 on: June 09, 2009, 02:47:12 am »
i have this matter too, did you set it ?

Offline ddddyyyy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #9 on: July 06, 2009, 01:15:09 am »

SMF Ads Support Forum

Re: I got Ads to work in TPblocks however....
« Reply #9 on: July 06, 2009, 01:15:09 am »
.