Coinbase

Author Topic: My ads are not showing up  (Read 9940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #15 on: October 09, 2006, 09:15:03 pm »
Can you send me a screenshot of what it looks like.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #16 on: October 09, 2006, 11:30:28 pm »
My screen shots are too big of a file to attach, go here
www.playboyguy.com/forum

this is how it should look after you see it I'll upload your files and then you can look again, just reply when you see it as normal
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #17 on: October 10, 2006, 07:43:33 am »
OK I figured out how to get them small enough to attach, hope this helps you figure out what is wrong
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #18 on: October 10, 2006, 08:35:33 am »
Well I guess I will have to go back over them. Do you have any errors in your logs.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #19 on: October 10, 2006, 10:21:15 am »
No errors that I saw.  I am going to try to use TP to do the same thing so you don't have to spend any time working on this.

If TP won't work I'll try Ad mod again
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

SMF Ads Support Forum

Re: My ads are not showing up
« Reply #19 on: October 10, 2006, 10:21:15 am »
.

 

.