Coinbase

Author Topic: My ads are not showing up  (Read 9937 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
My ads are not showing up
« on: October 06, 2006, 01:36:24 pm »
In the content section I pasted the code from my ad and then selected the board in which it should show up but nothing shows up.

Is there a tutorial on how to use ad management???
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #1 on: October 06, 2006, 02:20:32 pm »
Are you using the default theme or a custom theme.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #2 on: October 06, 2006, 05:39:15 pm »
Sorry I forgot I didn't have the info in my signature like I do for TP

I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #3 on: October 06, 2006, 10:06:19 pm »
Then you have to edit the theme manually as the package manager only edits the default theme. Head over the "Theme Support" and look for the stickie that corresponds with your version of the ad mod and do the edits manually.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #4 on: October 06, 2006, 10:50:14 pm »
I went to the themes support and I don't see anything for my version and theme
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #5 on: October 06, 2006, 11:13:34 pm »
http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0
Thats the one you will need to follow.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #6 on: October 07, 2006, 05:48:15 pm »
I went to the link you provided and while editing the index.template.php the last edit the instructions say to do I can't because I do not have the text you say to find.

Then on the boardindex.template.php the same thing happens for the first edit, can't find the text you say to find....

So I stopped and will wait for some help.
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #7 on: October 07, 2006, 07:12:08 pm »
If you send them to me I will try to get to them as soon as possible.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #8 on: October 07, 2006, 07:42:48 pm »
Thank you very much, how would you like me to send them to you?
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #9 on: October 07, 2006, 08:00:02 pm »
Attach the files to this post.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #10 on: October 07, 2006, 08:42:57 pm »
Thanks !!!
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #11 on: October 07, 2006, 08:45:08 pm »
bigguy will probably have this done by tomorrow :)

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #12 on: October 07, 2006, 09:09:26 pm »
Thank you very much!!!!!!    :)
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #13 on: October 09, 2006, 01:22:02 pm »
Well, try these and see if they work.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #14 on: October 09, 2006, 06:53:49 pm »
 :'(

Nope they didn't work right, the ads did show up but it distorted my whole forum.  I'm not sure what to do now, I put my oruginals back on the server and my forum is fixed now but no ads of course.

Any suggestions?????
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #15 on: October 09, 2006, 09:15:03 pm »
Can you send me a screenshot of what it looks like.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #16 on: October 09, 2006, 11:30:28 pm »
My screen shots are too big of a file to attach, go here
www.playboyguy.com/forum

this is how it should look after you see it I'll upload your files and then you can look again, just reply when you see it as normal
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #17 on: October 10, 2006, 07:43:33 am »
OK I figured out how to get them small enough to attach, hope this helps you figure out what is wrong
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #18 on: October 10, 2006, 08:35:33 am »
Well I guess I will have to go back over them. Do you have any errors in your logs.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #19 on: October 10, 2006, 10:21:15 am »
No errors that I saw.  I am going to try to use TP to do the same thing so you don't have to spend any time working on this.

If TP won't work I'll try Ad mod again
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

SMF Ads Support Forum

Re: My ads are not showing up
« Reply #19 on: October 10, 2006, 10:21:15 am »
.