Coinbase

Author Topic: My ads are not showing up  (Read 9939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
My ads are not showing up
« on: October 06, 2006, 01:36:24 pm »
In the content section I pasted the code from my ad and then selected the board in which it should show up but nothing shows up.

Is there a tutorial on how to use ad management???
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #1 on: October 06, 2006, 02:20:32 pm »
Are you using the default theme or a custom theme.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #2 on: October 06, 2006, 05:39:15 pm »
Sorry I forgot I didn't have the info in my signature like I do for TP

I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #3 on: October 06, 2006, 10:06:19 pm »
Then you have to edit the theme manually as the package manager only edits the default theme. Head over the "Theme Support" and look for the stickie that corresponds with your version of the ad mod and do the edits manually.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #4 on: October 06, 2006, 10:50:14 pm »
I went to the themes support and I don't see anything for my version and theme
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #5 on: October 06, 2006, 11:13:34 pm »
http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0
Thats the one you will need to follow.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #6 on: October 07, 2006, 05:48:15 pm »
I went to the link you provided and while editing the index.template.php the last edit the instructions say to do I can't because I do not have the text you say to find.

Then on the boardindex.template.php the same thing happens for the first edit, can't find the text you say to find....

So I stopped and will wait for some help.
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #7 on: October 07, 2006, 07:12:08 pm »
If you send them to me I will try to get to them as soon as possible.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #8 on: October 07, 2006, 07:42:48 pm »
Thank you very much, how would you like me to send them to you?
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #9 on: October 07, 2006, 08:00:02 pm »
Attach the files to this post.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #10 on: October 07, 2006, 08:42:57 pm »
Thanks !!!
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: My ads are not showing up
« Reply #11 on: October 07, 2006, 08:45:08 pm »
bigguy will probably have this done by tomorrow :)

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #12 on: October 07, 2006, 09:09:26 pm »
Thank you very much!!!!!!    :)
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: My ads are not showing up
« Reply #13 on: October 09, 2006, 01:22:02 pm »
Well, try these and see if they work.

Offline e_a_g_l_e_p_i

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • Email
Re: My ads are not showing up
« Reply #14 on: October 09, 2006, 06:53:49 pm »
 :'(

Nope they didn't work right, the ads did show up but it distorted my whole forum.  I'm not sure what to do now, I put my oruginals back on the server and my forum is fixed now but no ads of course.

Any suggestions?????
I'm using SMF 1.1RC3 with "Amber" theme.

SMF Ads Support Forum

Re: My ads are not showing up
« Reply #14 on: October 09, 2006, 06:53:49 pm »
.