Coinbase

Author Topic: Same old same old... no ads! :)  (Read 2402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline welshdog

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Same old same old... no ads! :)
« on: September 11, 2008, 12:52:52 am »
Installed the mod on our board at http//:australianopinion.com tried every combination of ticking boxes I could find, gave permissions to everyone to see everything... except nobody can see nothing! 

In other words... no ads.  ;D

We're using Ad Management 2.3, SMF 1.1.6, and TinyPortal v0.9.8 on the Terra97 theme.

Any suggestions for fixing the problem appreciated.


Offline ccbtimewiz

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 326
    • Dream Portal
Re: Same old same old... no ads! :)
« Reply #1 on: September 16, 2008, 05:07:52 pm »
Welcome to smfads.com.

Does this error occur on the default theme? Any errors in the error logs?

If you're using a custom theme, have you correctly modified your custom theme templates?

Offline welshdog

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Re: Same old same old... no ads! :)
« Reply #2 on: September 25, 2008, 01:37:51 am »
Welcome to smfads.com.

Does this error occur on the default theme? Any errors in the error logs?

If you're using a custom theme, have you correctly modified your custom theme templates?

Sorry to take so long getting back.

In the end we abandoned all ideas of adjuting the theme because we have so many mods installed none of the themes we tried would function with everything!

So we went back to the SMF Default Them and of course everythingwlrks perfectly in there :)

Thanks for the response anyway. It's a great little Mod!!

SMF Ads Support Forum

Re: Same old same old... no ads! :)
« Reply #2 on: September 25, 2008, 01:37:51 am »
.

 

.