Coinbase

Author Topic: Can't get ad displayed on forum homepage  (Read 3015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Harryf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Can't get ad displayed on forum homepage
« on: August 02, 2008, 02:59:55 pm »
Hi all!

I like this mod!  Glad I found it - thanks jerm!

I read through quite a lot of posts stating the same problem, but no one seem to have been answered.

Everything works fine with the mod - I changed my English-utf8 to english, I have guests enabled to see ads, I have "Display ads on board index" ticked and I have "Display ads in the welcome user area" ticked.

I also have one specific board named - and the ad is displayed in the "welcome user area" as managed by the tick mentioned above.

I am using the default theme.

Other mods that I have installed are:

Reg Bar 1.0.2;
Custom Profile Field Mod 3.17 and
Select Admin for Notifications 1.2

This is the code for the ad:
Code: [Select]
<html>
<A target = "_blank" HREF="http://www.gpforum.co.za/womenpremiums.html"><IMG SRC="http://www.gpforum.co.za/images/female_ad.gif" border=0 width=468 height=60 ></a>
</html>

Please tell me why the heck the add is not displayed under the menu bar on the forum home page / root / etc?

Thanks!

Harry

Offline ccbtimewiz

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 326
    • Dream Portal
Re: Can't get ad displayed on forum homepage
« Reply #1 on: August 02, 2008, 07:25:30 pm »
Use this:

Code: [Select]
<a target="_blank" href="http://www.gpforum.co.za/womenpremiums.html"><img src="http://www.gpforum.co.za/images/female_ad.gif" border="0" width="468" height="60" /></a>

Offline Harryf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Can't get ad displayed on forum homepage
« Reply #2 on: August 03, 2008, 12:00:48 am »
Hey ccbtimewiz!

I was glad to see your name when I initially visited this forum!  Even more so now that you've responded!

But the changing in the code did not work.  It still displays (as it used to with my code) in the single board that I have it set up to do - but not on the index page. 

Just to make sure - if I tick the box at the index page setting, does it refer to the forum homepage or to some other page?  I am sure it does simply because it seems logical and because you did not say anything about it in your post.

One more thing about the English language, though.  In the following post (http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=1743.0), you asked whether the poster's PROFILE was set to English.  I used to have my language set to the utf-8 one simply because my surname has an "o" with an umlaut on it and I thought that it would be better to have people able to use "funny symbols" in their posts as opposed to not allowing it.

In the Server Settings of my Admin Panel, I changed the "Default Forum Language" to English - but where do I change the "Profile" you talked about?

Also, when I log in, my surname does have the umlaut on the "o" () when displaying my name.

Some more help, please?

Harry

Offline Harryf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Can't get ad displayed on forum homepage
« Reply #3 on: August 03, 2008, 12:27:49 am »
With another problem I'd had, you asked me to look at the error log.  I went there and noticed all these errors:

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=admin
Unable to load the 'Ads.english-utf8' language file.

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=admin
8: Undefined index: ad_management
File: /home/{username}/public_html/gpforum.co.za/forum/Sources/Subs.php
Line: 2742

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=featuresettings
Unable to load the 'Ads.english-utf8' language file.

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=theme;sa=settings;th=1;sesc
Unable to load the 'Ads.english-utf8' language file.

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=serversettings;sesc
8: Undefined index: ad_management
File: /home/sapmedsc/public_html/gpforum.co.za/forum/Sources/Subs.php
Line: 2742

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=serversettings;sesc
Unable to load the 'Ads.english-utf8' language file.

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=theme;sesc;sa=admin
8: Undefined index: ad_management
File: /home/sapmedsc/public_html/gpforum.co.za/forum/Sources/Subs.php
Line: 2742

http://www.gpforum.co.za/forum/index.php?action=theme;sa=settings;th=1;sesc
8: Undefined index: ad_management
File: /home/sapmedsc/public_html/gpforum.co.za/forum/Sources/Subs.php
Line: 2742

Does this shed more light?

Why is the utf8 thing displayed so often?

I only changed my forum language to English after ads would not display and I saw your post I mentioned in my previous post.  Do you suppose it refers to those sessions?  I can, however, see that the time stamp of the errors were before I'd changed the language to English and the ads displayed correctly in a specific board in a specific category - but not on the home page.

Hope this helps a bit more!

h

Offline Harryf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Can't get ad displayed on forum homepage
« Reply #4 on: August 03, 2008, 01:21:01 am »
hehe!

I am so proud of myself!

I decided to add a 0 (zero) to the 15 I had in the "Which boards should this ad display in" input box and the ad showed up on my forum homepage!  I only want the ad to show up on the forum homepage and board 15 - nowhere else.

I then decided to untick the "Display ads on board index" in the settings and the ad disappeared off my homepage.  Ticking it brought it back.

And I also saw that I do not want the "Display ads on every page right below the menu" ticked, but rather I want the "Display ads on message index" ticked.  That creates a space between the menu buttons and the ad.

yeee-ha!  I may now even find time to go jogging or something in the afternoon!

Harry

SMF Ads Support Forum

Re: Can't get ad displayed on forum homepage
« Reply #4 on: August 03, 2008, 01:21:01 am »
.