Coinbase

Author Topic: Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show  (Read 3807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rickj

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show
« on: February 05, 2008, 09:52:52 am »
Mod installed fine and I got no error codes when Adding an Ad.

I named it, put the code (AdSense) in the Content box and checked ONLY the option for "Display ads on every page right below the menu"

...but no ads :(

I'm using the classic yabb theme.  The site.

Can someone point me-noob to what I've done wrong?

Thanks!
« Last Edit: February 10, 2008, 10:58:59 am by rickj »

Offline plow_dawg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad does not show
« Reply #1 on: February 06, 2008, 01:46:29 pm »
I don't know if this will work for you...but, on my form the permissions were not set for the groups (global moderator etc.) and I had to enable it by going Admin under members then permissions then enabling it for each.

Offline dropbop085

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad does not show
« Reply #2 on: February 10, 2008, 09:51:06 am »
I am having the same problem.
I have tried numerous things but they still wont show.
I have the permissions set for all to see the ads. I was unable to change any permissions for the ADMIN and just incase the admin was not set I logged in as a new member but still no ads.

Any thoughts on what the problem might be and how to fix it?

Kindest regards

Offline YOC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad does not show
« Reply #3 on: February 10, 2008, 10:00:38 am »
Suffering the same issue.  I've even tried setting up and using the default template, and it doesn't seem to help. :(

Offline rickj

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad does not show
« Reply #4 on: February 10, 2008, 10:57:31 am »
I don't know if this will work for you...but, on my form the permissions were not set for the groups (global moderator etc.) and I had to enable it by going Admin under members then permissions then enabling it for each.

Thank you.  I did find that "Enable Ads" (in Admin > Permissions > Guests) unchecked.  I checked the box, saved the setting - and the ads still don't show :(

Offline usa4all

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show
« Reply #5 on: February 11, 2008, 07:25:48 am »
No ads here either... :'(

Offline tiger5226

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 32
    • Email
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show
« Reply #6 on: February 12, 2008, 09:17:45 pm »
First of all everyone put addresses to your sites please second of all attach the files that are modified with the mod to the forum so I can check the code and see if it is all there. DEFAULT TEMPLATE FILES PLEASE.

Mark

Offline rickj

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • Email
Re: Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show
« Reply #7 on: February 13, 2008, 05:53:11 am »
I installed a new SMF forum to install the mod clean...and I see that it works fine in the default template :)

...so I guess the real question for me is: How do I make it work on the theme I'm using (classicyabb)? 

Here's the site: www.bestofphoenix.us  Currently I've got the ads installed manually into the template.




SMF Ads Support Forum

Re: Install ok, no error when adding ad...but ad unit does not show
« Reply #7 on: February 13, 2008, 05:53:11 am »
.