Coinbase

Author Topic: bug - </td> tags missing  (Read 3048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline doug@atd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
bug - </td> tags missing
« on: August 18, 2006, 10:17:37 pm »
I would have posted this in the Bugs board, but it's apparently locked.

I installed the ad management mod for my new 1.0.7 forum (less than 3 weeks ago).  It appears to work correctly, but it leaves out two </td> end tags.  I learned this when I tried to w3c validate it (I validate to make sure my ad code is perfect).  When I deselect the ad management option it validates, so I guess it only builds a table to contain the ad when the option is selected.  Otherwise, I would have simply fixed it in the page code.

Any plans to fix that bug?  I don't want to have a page with two table end tags missing.

Thanks!

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: bug - </td> tags missing
« Reply #1 on: August 19, 2006, 11:21:03 am »
The bugs board shouldn`t be locked, anyway, yes I can see this being fixed. Probably when Jerm gets time. Thanks for reporting it. :)

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: bug - </td> tags missing
« Reply #2 on: August 19, 2006, 05:28:16 pm »
what page are you viewing when you get this?

Offline doug@atd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: bug - </td> tags missing
« Reply #3 on: August 20, 2006, 09:11:38 pm »
Sorry - it's the topic page.  It's when I use the setting "Display ads after first post".  I added a quick text ad so you could try the validation yourself, page http://forum.allthingsdemocrat.com/index.php?topic=17.0 .

http://validator.w3.org/

You'll see the warning on the two </td> endtags missing.

If I remove the ad by deselecting the Ad Management checkbox and Save, then it will validate.

Thanks!

Doug

SMF Ads Support Forum

Re: bug - </td> tags missing
« Reply #3 on: August 20, 2006, 09:11:38 pm »
.

 

.