Coinbase

Author Topic: Help with Aa New Damage  (Read 12809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rctxtreme

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #15 on: October 20, 2006, 03:19:10 pm »
To make AA New Damage work on RC3 delete the registration.template.php file.

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #16 on: April 25, 2007, 07:45:17 pm »


I have all the files changes and removed the registration.template.php file.  Still no link under configuration.

Did you get it to work?

Thanks,

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #17 on: April 26, 2007, 06:56:59 am »

I just realized that the Aa_New_Damage files all went to the Temp folder.  Are/were they suppose to be populated elsewhere?  I cannot find them in any other folder.  Where should the AD files be located?

Thanks,

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #18 on: April 26, 2007, 07:08:06 am »

OK, I figured it out, so to speak.

Ads.template.php is in the default theme folder. 
Ads.english.php is in the default theme language folder.

The LoadAds.php is in source folder. 
Ads.php is in the source folder.

The link shows up and goes to the configuration screen.  Will test and get back.

By-the-way, pulled each of these out of the temp folder I created in the packages folder on installation.



Thanks again,

« Last Edit: April 26, 2007, 07:17:05 am by Sapient »

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #19 on: April 26, 2007, 07:11:48 am »
Yes it could be, get that file from the ad mod and place it in the language folder.

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #20 on: April 26, 2007, 07:30:27 am »
Yes it could be, get that file from the ad mod and place it in the language folder.

  Thanks bigguy, I think you were responding while I was modifying my last post.


Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #21 on: April 26, 2007, 07:33:08 am »
OK, hope it works for you. Get back to me after testing and we'll see. :)

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #22 on: April 26, 2007, 09:06:05 am »


It appears that everything is working with this configuration.  Thanks for the response.

One thing... Even though I set the configuration to display ads between posts, none seem to be showing.  Will they show for existing posts or only new posts?  I am assuming all posts existing or new.

They display fine on the top and under the menu.

Thanks,

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #23 on: April 26, 2007, 09:13:02 am »
They should display for all posts. Do you have it configured right in the admin panel. ???

1,3,6

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #24 on: April 26, 2007, 10:32:29 am »
They should display for all posts. Do you have it configured right in the admin panel. ???

1,3,6

Yes, I have it configured correctly.  When inside a board/inside postings, the add shows top/under menu fine.  Just between the post themselves, nada.  Racking my brain to understand why not and now beginning to think perhaps one of the files are not correct (as in theme files). 

Here is why I lean that way.  I created one ad, I called it Ad one (because I am cleaver like that).  When I go into the back-end to modify the ad, it show three ads' all the same name...  Ad one.  When I change any of the three clones, they all change.

hmmm.....


Thanks again.  You are quite the support bigguy...


Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #25 on: April 27, 2007, 06:29:46 am »
Look in the index.php file (the one in the root of your SMF) and see if there is duplicate code for the ad mod, if there is remove it.

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #26 on: April 27, 2007, 07:45:52 am »
Look in the index.php file (the one in the root of your SMF) and see if there is duplicate code for the ad mod, if there is remove it.


That worked, thanks again.  There were actually three instances of it.

Any idea why they are still not showing up between posts?  Or... why no one can see them when they are not logged in?

Thanks again,

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #27 on: April 27, 2007, 07:49:03 am »
Have you checked permissions so that ads are shown to guests. ??? AS for in between posts, maybe all the edits didnt get done. Were there errors upon installation.

Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #28 on: April 27, 2007, 07:56:55 am »
Have you checked permissions so that ads are shown to guests. ??? AS for in between posts, maybe all the edits didnt get done. Were there errors upon installation.

Here is the only error I could find.

8: Undefined offset: 1421
File: /home/tribeswa/public_html/T2/smfforum/Sources/Load.php
Line: 1841

I have looked through most everything as fas a permissions for guests.  Where do I find it?  Is this an obvious "Ads" permission or is it done through a board permission?

Thanks,


Offline Sapient

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
    • Email
Re: Help with Aa New Damage
« Reply #29 on: April 27, 2007, 07:59:58 am »


OK...  even the obvious can hide, at least from me.  I found the permissions and it worked...  Of course.    ???

Still no in between posts....

 

SMF Ads Support Forum

Re: Help with Aa New Damage
« Reply #29 on: April 27, 2007, 07:59:58 am »
.