Coinbase

Author Topic: Can't get ads to work!  (Read 6432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Can't get ads to work!
« on: August 14, 2006, 01:05:12 pm »
Okay, I installed ad mod 2.0 and I'm running smf 1.1 rc2 with the neon template. I add my code from google and nothing happens. What am I doing wrong? Thanks in advace for any help!

http:cartrixx.com


Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Can't get ads to work!
« Reply #1 on: August 14, 2006, 02:23:53 pm »
The ad mod, like most other mods, installs to the default theme only. In order to get it to show on any other theme you must manually do the edits to the theme you want to use. The edits can be found here:

http://www.smfads.com/forums/index.php?board=7.0

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Can't get ads to work!
« Reply #2 on: August 14, 2006, 03:57:11 pm »
Okay. I did everything it said and it worked. BUT no the forum doesn't show any of my posts. What do I do?

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Can't get ads to work!
« Reply #3 on: August 14, 2006, 04:17:50 pm »
These edits should not do anything to your posts at all. Are you sure you did them right. ???

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Can't get ads to work!
« Reply #4 on: August 14, 2006, 06:07:41 pm »
I followed your exact instructions. I can't understand what the problem is..

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: Can't get ads to work!
« Reply #5 on: August 14, 2006, 06:09:23 pm »
link to your site?

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Can't get ads to work!
« Reply #6 on: August 14, 2006, 06:21:36 pm »
http://cartrixx.com


I just tried messing with it again and if I make another post it will show the previous one but not the current post. It's crazy.


*NEW*  It will not show the newest post. Someone else has to make a post after to show the previous.
« Last Edit: August 14, 2006, 08:34:07 pm by CarTrixx »

Offline jerm

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 726
Re: Can't get ads to work!
« Reply #7 on: August 14, 2006, 09:59:54 pm »
So the problem is "show ads after posts"?

If so, upload display.template.php

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Can't get ads to work!
« Reply #8 on: August 15, 2006, 09:26:02 am »
So then there is something wrong with the code that I added?

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Can't get ads to work!
« Reply #9 on: August 15, 2006, 09:36:56 am »
There might be. Upload a fresh copy of "Display.template.php" and see if that solves things like jerm says.

Offline CarTrixx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Can't get ads to work!
« Reply #10 on: August 15, 2006, 10:55:57 am »
It worked! Thank you for all your help!

Offline bigguy

  • Support
  • Elite Member
  • *
  • Posts: 1518
    • SMF Helper
Re: Can't get ads to work!
« Reply #11 on: August 15, 2006, 11:06:57 am »
Now you can go back and try to add the code to the "Display.template.php" file and see if it works.

SMF Ads Support Forum

Re: Can't get ads to work!
« Reply #11 on: August 15, 2006, 11:06:57 am »
.

 

.