Coinbase

Author Topic: Common Question: Ad Management Not Shwoing  (Read 2017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alex_Grist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Common Question: Ad Management Not Shwoing
« on: September 26, 2007, 02:02:03 pm »
I have installed the package about 5 times on fresh installs.

In the server settings show "Default Forum Language: English"
Its Ads.English.php right?

I have even tried manual install, I am using default theme like this board.
I looked in the error logs and it showed this over and over again:

Code: [Select]
Apply Filter: Only show the error messages of this URL  http://revotech.org/forums/index.php?action=packages;sa=install;package=ad_mod_1-1-x_v2-3.zip
Apply Filter: Only show the errors with the same message
2: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource
File: /mounted-storage/home71a/sub008/sc41183-OCZX/www/forums/Sources/Subs-Package.php
Line: 1908

Code: [Select]
Apply Filter: Only show the error messages of this URL  http://revotech.org/forums/index.php?action=packages;sa=install;package=ad_mod_1-1-x_v2-3.zip
Apply Filter: Only show the errors with the same message
2: fopen(/mounted-storage/home71a/sub008/sc41183-OCZX/www/forums/Themes/default/MessageIndex.template.php) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: Permission denied
File: /mounted-storage/home71a/sub008/sc41183-OCZX/www/forums/Sources/Subs-Package.php
Line: 1901

Usually I could fix this by myself as it is my job, but seeing as you guys made the mod I am pretty sure you can fix it easily enough.
If you have no clue and your a creator, I may be able to give you admin to look at the settings but no guarentee there (Obvious Reasons).

Thanks in advance if this gets solved.

Offline owpdanpooler

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • OurWeddingProposal.com
    • Email
Re: Common Question: Ad Management Not Shwoing
« Reply #1 on: September 27, 2007, 12:18:40 pm »
I'm having similiar issues. I only show ads when a user is logged in. Guests do not see ads.. I want that to be more important!! Any ideas.. I have my theme set to default (Now, after reading some other posts) but I'm still having the same issue... No ads for guests...
Help me with the perfect engagement! http://ourweddingproposal.com

SMF Ads Support Forum

Re: Common Question: Ad Management Not Shwoing
« Reply #1 on: September 27, 2007, 12:18:40 pm »
.