Coinbase

Author Topic: Everything ok but ads don't show up  (Read 2424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mickscool

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Everything ok but ads don't show up
« on: July 24, 2007, 06:24:03 pm »
Hi Friends,
I have installed the module on my SMF site but everything installed fine but no ads show up at all. I have even configured everything to show ads everywhere and I am using the default theme, my site is:

http://forums.cricfever.com

Can somebody give any clues,why this is happening. And I have checked all the files that the mod modifies and places and it looks like everything is correctly set....

Your help would be greatly appreciated.
Thanks

P.S: Could it be because i have integrated that SMF inside Joomla and i am using a different module for adsense in joomla admin?

Offline babjusi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 28
Re: Everything ok but ads don't show up
« Reply #1 on: July 25, 2007, 01:29:55 am »
Check the permissions to see if it is enabled for the ads to show up to the different membergroups

Offline mickscool

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Everything ok but ads don't show up
« Reply #2 on: July 25, 2007, 08:24:12 am »
Hi,
Can you tell me how to do that..i checked that managepermissions.php and it looks like all the modifications were done in it.....

Thanks

P.S: Nevermind, i got that in the smf admin..i enabled them and it works fine...thanks a lot!!!
« Last Edit: July 25, 2007, 09:43:36 am by mickscool »

Offline babjusi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 28
Re: Everything ok but ads don't show up
« Reply #3 on: August 03, 2007, 04:11:26 pm »
Glad to hear that you solved it

SMF Ads Support Forum

Re: Everything ok but ads don't show up
« Reply #3 on: August 03, 2007, 04:11:26 pm »
.

 

.