Coinbase

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by cdntrucky on February 17, 2017, 03:28:26 pm »
Not sure if you noticed on the screen capture, but when I install the Ad Manager the content of my Forum is in two places? How can installing the Ad Management do that? I realize I had to edit a bunch of php files before installing Ad Management. But seems so strange.

Any idea of what database structure changes are made in the different versions?
92
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by vbgamer45 on February 17, 2017, 03:10:03 pm »
Yes because it is changing the column
93
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by cdntrucky on February 17, 2017, 03:05:27 pm »
When I tried to run your SQL query, I got an error. Was "HITS" suppose to be in there twice? I deleted on of them and still got an error. So I just modified the field in phpMyAdmin.
94
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by cdntrucky on February 17, 2017, 03:01:58 pm »
Here is a more recent screen capture
95
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by vbgamer45 on February 17, 2017, 02:59:28 pm »
That query should do it.
96
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by cdntrucky on February 17, 2017, 02:49:28 pm »
No still getting the same issue.

It is still telling me that the database is at version 2.0.4. But I would have thought that applying the updates to SMF would have resolved that.
97
General Support / Re: Strange display with ads installed
« Last post by vbgamer45 on February 17, 2017, 02:42:23 pm »
Run this query on your database
Code: [Select]
alter table smf_ads HITS HITS BIGINT NOT NULL default '0';
98
General Support / Strange display with ads installed
« Last post by cdntrucky on February 17, 2017, 02:37:17 pm »
I recently had to move my SMF forum from a shared server to a VPS server. But in the migration process something got messed up. So this morning I made sure that SMF was at the most recent version (2.0.13). I then installed ad_mod_v3.2_SMF_v2-0. It gave no errors so I installed it after modifying all the needed php files.

So when I go into my Forum I basically get a Forum in a Forum. I am attaching a screen capture to show what I mean.

Can someone please assist me in what needs to be fixed?

Thanks.
99
Ads stopped working when I upgraded to 2.0.11. uninstalled and reinstalled 3.2 but now the ads show up in the admin edit screen twice when I add and ad, but they are not showing up at all on the forums. Standard theme. I have cleared the database tables as well. Where are the dups coming from the Wealthy Affiliate and how can I get my ads working again? Forum is dominicanstotheusa.com.

Thanks,

-Tim

Hi Tim, I have the same issue with ads showing up twice in the admin menu. Strange, did you do anything to fix yours?
100
General Support / Re: Rotate ADS from different advertisers
« Last post by onnidan on February 10, 2017, 04:22:50 pm »
Thanks.  We'll give it a try.
Pages: 1 ... 8 9 [10]