SMF Ads Support Forum

Support => Ad Support => Topic started by: mariz26 on July 18, 2006, 08:20:33 pm

Title: Adsense didn't show..help pls
Post by: mariz26 on July 18, 2006, 08:20:33 pm
Help me pls
I have installed ad_mod_rc2_v1-2 on a default them
but after I put my code, ads didn't show up
Do ads won't show if you don't have contents yet?
Coz I'm still on creating categories for my forum.
pls help....
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: bigguy on July 18, 2006, 10:44:31 pm
Do you have a link we can see. ??? Is the ad code in there now.
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: mariz26 on July 18, 2006, 10:59:00 pm
yes, I already have put my codes there now
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: mariz26 on July 18, 2006, 11:00:59 pm
I just changed the theme, still my adsense didn't show, should I edit index.template.php and put my codes, eve if I already have set Ad Management in the configuration?
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: bigguy on July 18, 2006, 11:23:30 pm
If you use anything BUT the default theme (Core) then you have to do all the template edites manually.
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: mariz26 on July 18, 2006, 11:52:39 pm
Ok thanks, so I have to edit the templates.
Do you have tutorials for various positions?
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: bigguy on July 19, 2006, 08:35:08 am
Yes there are 2 tutorials on the board here:

http://www.smfads.com/forums/index.php?board=7.0

Make sure you get the right one.
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: mariz26 on July 19, 2006, 08:45:59 pm
Thanks a lot for the help, my ads now appear to my Dilber theme!
Title: Re: Adsense didn't show..help pls
Post by: bigguy on July 20, 2006, 08:16:49 am
Thats great glad to hear it. ;)