SMF Ads Support Forum

Support => General Support => Topic started by: james2002 on April 09, 2007, 03:29:32 am

Title: Problem in installation
Post by: james2002 on April 09, 2007, 03:29:32 am
I am using smf 1.1.2 and I installed ad management V2.3 with package installation option of smf.
After installation, I could not find the Ad button under configuration title as you said. What should I do?

thank you for your help.
Title: Re: Problem in installation
Post by: bigguy on April 09, 2007, 09:23:16 pm
Where there any errors when installing. ??? Are there errors in the error log. ???
Title: Re: Problem in installation
Post by: james2002 on April 17, 2007, 03:04:38 pm
There was no error. I install for three forum. One forum was fine but not others.
What happens?
Title: Re: Problem in installation
Post by: bigguy on April 26, 2007, 07:49:33 am
Are there errors in the error log.
Title: Re: Problem in installation
Post by: bryan on May 01, 2007, 06:17:51 pm
I am am having the same problem.  Install seemed to go well, but now I don't see a link to cofigure.  I am getting these two errors in the log:

8: Undefined index: ad_management
File: mypath/forums/Sources/Subs.php
Line: 2738

and

Unable to load the 'Ads.english-utf8' language file

Any help would be appreciated.  I'm looking forward to using trying out this mod.

Bryan
Title: Re: Problem in installation
Post by: bryan on May 01, 2007, 06:22:32 pm
Sorry to double post, but the answer to this question (at least the one that fixed it for me) is here:

http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=704.0

in case any others come across this thread first like I did.

Bryan