SMF Ads Support Forum

Themes/Language => Theme Support => Topic started by: soul.guardian on January 29, 2007, 06:38:02 pm

Title: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 29, 2007, 06:38:02 pm
Hey,

I have scoured the help and I can't find anything about why my ads do not show up in this theme: 'orange-lt'. Can anyone help me?
Here is my site: http://forum.digimill.net (http://forum.digimill.net)
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 29, 2007, 07:32:22 pm
I feel like such a noob. I found this: http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0  (http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0)
This might work if I was using a index.template.php that included half of what is suggests i fix....

Like: it says search for <body>'; and all I can find is <body id="page_bg"> is this the same thing?

HELP?

Isn't there just an update for this file that will make it work?

I have admod 2.3 installed, I just need to get this to work.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 30, 2007, 09:41:22 am
I REEEAAALLLY need some help with this, Anyone?
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on January 30, 2007, 11:18:44 am
Yes <body id="page_bg"> is the same thing. Some of the code is changed in other themes. So you really have to do a bit of searching to find the places to put the ads.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 30, 2007, 01:02:08 pm
Thanks.

I know some of the themes have already been modified to show ads.
Do you know if anyone has done this for Orange?

I really want the fastest solution for a noob like me. I know if I have to I will trial and error the code to get it to work, but I don't want to reinvent the wheel.

Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 30, 2007, 05:00:30 pm
Help BigGuy,

Allright so I tried manual edit of the four files out and I kept getting errors.
So here are my four files. Can anyone here help me?

SMF. 1.1.1.  and Orange_it 1.1 theme.

SG
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on January 31, 2007, 10:53:41 am
Hello,

For now I am having to just insert the ads... but I would really love to use this tool you have created with my theme.
$$How much would somebody want to fix this?$$ I will pay money for the fix.

SG
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on February 01, 2007, 11:32:35 am
Here are all but the index.template.php. Please backup before trying.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on February 01, 2007, 11:37:31 am
Can you send me a clean copy of your index.template.php. (without the ad code in it)
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 02, 2007, 06:23:50 pm
THANK YOU SO MUCH!!!

Here is the clean code.. I think..
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 02, 2007, 09:25:08 pm
Hi,

I uploaded the files and is seems as if the first post in every topic has turned into an add at the top right?
Is this an easy fix? Will it be fixed with the edits you do in the index template?
I will try to attach a file for you to see what I mean
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 06, 2007, 06:47:36 pm
Did that work or should I send you another one?
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on February 06, 2007, 11:12:16 pm
Hmm, that is wierd I have never had that happen before, lol. well.. I am sort of stumped on that. Let me leave this for Jerm and see if he can figure it. I will notify him now.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 07, 2007, 05:13:23 pm
Well I really appreciate the attempt. Did you have any luck with the index?
I hate to be a burden but how soon can I expect to hear from Jerm?
I may just need to change templates...

ARRGH!
Do you recomend any that are cool and still work with the Ad Mod?

Cheers

SG
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 09, 2007, 08:32:43 pm
I tried hard coding the an ad into the message.template.php and the script file wouldn't show up in the extra row I created in the table. If I put an image in there it works but the script won't. Is there something I need to know about inserting jscripts into php?


Thanks for your help in advance!
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on February 12, 2007, 02:50:30 am
I will leave another post for him.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: soul.guardian on February 12, 2007, 10:05:59 am
Well it is the google policy problem... I got the another script to work, but I was trying to get the link list to show up more than twice and you are unable to do so using google ad link list according to thier policies... At this point I have had to hard code all my own ads, however I would still love a convinient tool like admod to work on my theme. So I will patiently wait for it.

Thanks guys...

SG
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: jerm on February 18, 2007, 08:25:30 pm
Sorry for the delay.. try this
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on February 25, 2007, 09:11:23 am
Thanks for all the files. If you could only put up the edited files for index.php , I will be really grateful

I changed all the files given except index.php and I am getting the same error as before,
http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=522.msg2647#msg2647

Please help

Thanks
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on March 01, 2007, 06:27:24 am
I am sorry to bump this, but I am really in need of the index file. please do help me with this. I am getting the error as specified in the image before. The repetition of menu items in the side.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 01, 2007, 03:15:29 pm
What image. ??? What version of SMF and ad mod are you using. ??? Can you upload the main index.php file here please.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on March 02, 2007, 06:26:54 am
Image - http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=522.msg2647#msg2647

the error I get is in that image. Also I couldnt edit the indextemplate file properly, some ads were not displaying.


Version using: 2.3

SMF version: 1.1.2

Orange Lt -07

If you could get this fixed for me I'd be grateful.

Thanks a lot
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 02, 2007, 10:44:53 pm
I will try to get to this soon. Not tonight as I have been forced into a hotel room because of a storm.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on March 02, 2007, 11:26:12 pm
Well, thanks a lot for your response. I am glad that you can help me out.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 02, 2007, 11:27:41 pm
I will try that is a tough theme to edit. I might not get it all in but I will do my best. :)
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on March 03, 2007, 05:17:10 am
Please do try your best bigguy.

Hope everything gets sorted out well... :)
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: InfTekHosting on March 04, 2007, 02:36:14 pm
I would really love to get these files as well, I have the same config as Wolfsbane:

Version using: 2.3

SMF version: 1.1.2

Orange Lt -07

Thanks a ton in advance!
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 05, 2007, 10:50:58 am
Ok, rename the originals and try these one at a time and see if they all work:
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: InfTekHosting on March 05, 2007, 12:00:31 pm
You are the best man!  Works great!

thanks!
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 05, 2007, 12:12:24 pm
They all work fine. ??? That's good. :)
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: Wolfsbane on March 06, 2007, 06:16:52 am
Thanks a lot big guy.
I have one query, though.

When I had this option checked:
Display ads on every page right below the menu

I found that, when I am looking at a thread after opening it, there is a substantial amount of space beneath the ad and the beginning of the rest of the contents of the page.

I had only that option checked though. What could be the problem>

(http://img80.imageshack.us/img80/8628/untitledae0.jpg)

Thank you for your swift assistance
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 06, 2007, 09:11:10 pm
It is more than likely theme related. maybe the author would be able to answer that better. The ad mod does not put any breaks or anything in at all.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: leo on March 11, 2007, 11:22:08 pm
i got this error:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/leo/public_html/forum/Sources/Load.php(1740) : eval()'d code(572) : eval()'d code on line 1

it disply like every 2nd post it adverties... any help.. i cant get this to work.. also when i install the pack it faild on me (ManagePermissions.php Test failed) but all pass the test..  what do i have to change or what do i need to do.. any help plz help me out..

@bigboy i try ur attachment but it doesnt work for me.. :(

Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: bigguy on March 13, 2007, 08:27:52 am
You will have to do the edits for ManagePermissions.php manually The edits can be found in the Theme Support board stickied to the top.
Title: Re: Ads do not show up??? TH: orange-lt
Post by: alunsina on April 14, 2007, 03:57:40 am
thanks!

this thread also helped me a lot!