SMF Ads Support Forum

Support => General Support => Topic started by: crazypal24x7 on October 08, 2006, 01:16:38 pm

Title: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: crazypal24x7 on October 08, 2006, 01:16:38 pm
heeyaaaaaaa guys

I need lil help mates !!!!!!!!

I m usin smf 1.1 RC2 & tryin 2 install ad mod v 2.0 but cant coz its givin following error

Error in Package Installation
At least one error was encountered during a test installation of this package. It is strongly recommended that you do not continue with installation unless you know what you are doing, and have made a backup very recently. This error may be caused by a conflict between the package you're trying to install and another package you have already installed, an error in the package, a package which requires another package that you don't have installed yet, or a package designed for another version of SMF.


& test fails 4 de file


    Execute Modification     ./Themes/default/Display.template.php     Test failed

well I hav only SMFArcade_131_RC1_MOD_E1_4_1 installed on ma SMF &  I m using default theme

plz help me guys


adios !!!!!!!!
Title: Re: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: jerm on October 08, 2006, 04:28:03 pm
You will have to manually install the mod on display.template.php
So install the mod anyways, then follow these instructions:
http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=22.0
Title: Re: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: crazypal24x7 on October 08, 2006, 11:12:14 pm
heeyaaaaaaaa !!!!!!

thanx mate , but wht if I wanna use Dilber Mc  ????  no such file named as display.template.php is present  in my  Dilber Mc theme folder ?????

adios !!!!!!
Title: Re: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: jerm on October 08, 2006, 11:16:13 pm
Then change edit the default theme display template.
Title: Re: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: crazypal24x7 on October 09, 2006, 10:17:53 pm
heeyaaaaa !!!!1

well I  M continuesly gettin errors in ma Forum error log  but  I guesss forum is workin fine

8: Undefined index: logo_not_show
File: **************/4forum/Themes/default/Login.template.php (eval?)
Line: 214



8: Undefined index: custom_copyright
***************/4forum/Themes/default/Register.template.php (eval?)
Line: 516

I m usin DilberMC theme

adios
Title: Re: problem while installing ad mod 2.0 on SMF 1.1 RC2
Post by: bigguy on October 10, 2006, 08:33:39 am
Those two files are not touched by the ad mod at all.