SMF Ads Support Forum

Support => General Support => Topic started by: bbr2 on December 11, 2008, 03:45:47 pm

Title: adMang.wont show in admin(using English not utf on a fresh install (def.theme)
Post by: bbr2 on December 11, 2008, 03:45:47 pm
Hey there, i having a problem i have struggled with some days.

I'm using newest beta (and have tried with 1.1.7 with same result) installed ad management manualy since it never worked with package manager.

!!From sticky!!!
Secondly, if doing the above does not solve the problem; make sure all the $txt[] strings of the mod have been installed correctly in your modifications.english.php file, which is located in ./Themes/default/languages.
!!END STICKYQOUTE!!
http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=1802.0 (http://www.smfads.com/forums/index.php?topic=1802.0)


My smf/themes/default/languages/modifications.english.php contains info about another mod thats working.. but no info about ad mod...   wich txt string should  be  added in this file?i cant find it if it is any??    :-) i  THINK   THIS  IS THE THING I'M MISSING

I've installed several mods but only this wont show in admin... any help would be appreciated!

regards frode




Title: Re: adMang.wont show in admin(using English not utf on a fresh install (def.theme)
Post by: ccbtimewiz on December 11, 2008, 04:23:38 pm
Link to forum and test admin account details please?
Title: Re: adMang.wont show in admin(using English not utf on a fresh install (def.theme)
Post by: bbr2 on December 12, 2008, 12:30:12 pm
Link to forum and test admin account details please?

Sent  you a pm! ty
Title: Re: adMang.wont show in admin(using English not utf on a fresh install (def.theme)
Post by: bbr2 on December 26, 2008, 05:42:36 am
Solved :-)