SMF Ads Support Forum

Themes/Language => Theme Support => Topic started by: boardman442 on October 15, 2008, 03:02:25 pm

Title: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 03:02:25 pm
Hey guys, I've been doing trial and error modding the needed 4 files to get SMF ads running on a Warzone theme. The ad module works fine on the default theme, but this one is giving me trouble. Each time I try it, I get the "template parse error" message, so it's knocking something out of whack.

Any help would be much appreciated!
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: ccbtimewiz on October 15, 2008, 03:09:34 pm
Attach the templates you've edited.
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 03:47:44 pm
Here are copies of the files without the SMF code in-place.
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: ccbtimewiz on October 15, 2008, 04:33:55 pm
Please include them with the edits you've made.
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 04:44:49 pm
Attached. Much appreciated!
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: ccbtimewiz on October 15, 2008, 04:51:39 pm
Display.template.php

Find:
Code: [Select]
</tr>';
</td></tr>';

Replace with:
Code: [Select]
</tr>
</td></tr>';
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 05:04:52 pm
Was that the only error that was messing it up?
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: ccbtimewiz on October 15, 2008, 05:05:53 pm
That I could see, yes. Could you try making that edit and see if anything changes for the better? If you get an error, could you post the detail of the error, such as the line and file?
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 05:09:51 pm
Just did that, and this is the error:
Template Parse Error!
There was a problem loading the /Themes/Warzone/index.template.php template or language file. Please check the syntax and try again - remember, single quotes (') often have to be escaped with a slash (\). To see more specific error information from PHP, try accessing the file directly.

You may want to try to refresh this page or use the default theme.
syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';'
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: ccbtimewiz on October 15, 2008, 05:52:21 pm
Unfortunately, you deleted your templates so I can't look back into them.
Title: Re: Installing on WARZONE Theme?
Post by: boardman442 on October 15, 2008, 06:04:28 pm
Sorry. We had to do a quick fix, so I've manually inserted ad tags into the forum. I'll have to re-visit this later. Thanks for trying :)