SMF Ads Support Forum

Support => Ad Support => Topic started by: CarTrixx on August 14, 2006, 01:05:12 pm

Title: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 14, 2006, 01:05:12 pm
Okay, I installed ad mod 2.0 and I'm running smf 1.1 rc2 with the neon template. I add my code from google and nothing happens. What am I doing wrong? Thanks in advace for any help!

http:cartrixx.com

Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: bigguy on August 14, 2006, 02:23:53 pm
The ad mod, like most other mods, installs to the default theme only. In order to get it to show on any other theme you must manually do the edits to the theme you want to use. The edits can be found here:

http://www.smfads.com/forums/index.php?board=7.0
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 14, 2006, 03:57:11 pm
Okay. I did everything it said and it worked. BUT no the forum doesn't show any of my posts. What do I do?
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: bigguy on August 14, 2006, 04:17:50 pm
These edits should not do anything to your posts at all. Are you sure you did them right. ???
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 14, 2006, 06:07:41 pm
I followed your exact instructions. I can't understand what the problem is..
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: jerm on August 14, 2006, 06:09:23 pm
link to your site?
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 14, 2006, 06:21:36 pm
http://cartrixx.com


I just tried messing with it again and if I make another post it will show the previous one but not the current post. It's crazy.


*NEW*  It will not show the newest post. Someone else has to make a post after to show the previous.
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: jerm on August 14, 2006, 09:59:54 pm
So the problem is "show ads after posts"?

If so, upload display.template.php
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 15, 2006, 09:26:02 am
So then there is something wrong with the code that I added?
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: bigguy on August 15, 2006, 09:36:56 am
There might be. Upload a fresh copy of "Display.template.php" and see if that solves things like jerm says.
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: CarTrixx on August 15, 2006, 10:55:57 am
It worked! Thank you for all your help!
Title: Re: Can't get ads to work!
Post by: bigguy on August 15, 2006, 11:06:57 am
Now you can go back and try to add the code to the "Display.template.php" file and see if it works.